Over 8AM

Het internet en sociale media hebben de journalistiek ingrijpend veranderd. Er wordt voortdurend gevochten voor de aandacht, met content die er enkel op is gericht traffic te genereren en niet meer als hoofddoel heeft te informeren. Ondanks de onomstotelijke kracht van sociale media om mensen samen te brengen, hebben media nog nooit zo ver van de lezer gestaan als nu. Op die zaken wil 8AM een antwoord bieden.

8AM is een platform voor kwalitatieve nieuwsbrieven, die gecureerd worden door echte mensen. Geen algoritmes dus, maar mensen van vlees en bloed, die selecteren op basis van kwaliteit. E-mail is daar volgens ons dan ook het perfecte medium voor.

Wij voeren geen strijd om je aandacht. Eens je bent ingeschreven op een van onze nieuwsbrieven, moeten wij er gewoon voor zorgen dat die de moeite waard is voor jou. Onze strijd is er dus eentje voor kwaliteit. En als we dat volgens jou niet brengen, als wij niet brengen wat je van ons verwacht, kan je je gewoon uitschrijven. Zo simpel is het.

Voel je dus ook zeker vrij om opmerkingen te geven of suggesties te maken. Geen ‘Please do not reply to this email’. Achter elk van onze nieuwsbrieven zit een persoon, en die weet maar al te graag hoe jij over zijn of haar nieuwsbrief denkt.